Gözde Kansu kimdir ? |

Gözde Kansu 23 Ağustos 1980 yılında  İzmir’de  Türk oyuncu ve sunucusudur.

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Oyuncu Dükkanı adlı kast ajansındadır.

Oyunculuğa nasıl başladı.

Oyunculuğa nasıl başladığımı anlatmak için çok geri gitmek gerekiyor çünkü her şey baleyle başladı. Doğduğumda çok esnek olduğum için ailem korkup beni doktora götürmüş (gülüyor). Doktor da “Bu kızı hemen baleye yazdırın” demiş. Yaşıtlarım anaokuluna giderken; ben kendimi bale resitallerinde buldum. Ben okul hayatımda sürekli okulu kırıp, okulun tiyatro ve müzik kolu faaliyetlerinde yer alan, sahneden inmeyen öğrencilerinden oldum. Tiyatrocular ne yapıyor, sınavlara nasıl giriliyor derken kendimi İstanbul’da buldum. İstanbul Şehir Tiyatroları’nın oyunlarını seyretmeye İstanbul’a geldim. Ekiple tanıştım ve sonra onların Antalya turnelerine davet edildim. Antalya’dan dönünce de İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nün sınavlarına girdim ve kazandım.

Filmografisi

  1. Al Yazmalim (Tv dizisi) 2011
  2. Hanımın Çiftliği (TV dizisi) 2010
  3. Bahar Dalları (TV dizisi) 2009 Emine
  4. Neşeli Hayat 2009
  5. Dudaktan Kalbe 2007-8 Nimet Başar Altuğ
  6. Issız Adam 2008 Sinem
  7. Cemile (TV dizisi) 2006 Elvan
  8. Haylaz Babam (TV dizisi) 2005 Sekreter Yasemin
  9. Kısmet (dizi) (TV dizisi) 2005 Ebru
  10. Canım Benim (TV dizisi) 2004
  11. Mürüvvetsiz Mürüvvet (TV filmi) 2004
  12. Yeter Anne (TV dizisi) 2002 Deniz
  13. Üzgünüm Leyla (TV dizisi) 2000
  14. Abuzer Kadayıf (film) 2000 Plajdaki kız
  15. Ayrılsak da Beraberiz 1999 Öğretmen
  16. Çiçek Taksi 1995



(0%) (0%) (0%) (0%)
Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Yorum Yazınız

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*
*

Yandex.Metrica
Önceki yazıyı okuyun:
TÜKÜRÜK BEZİ TÜMÖRLERİ

Tükürük bezlerinde tümör oluşu genel bir durum mudur? Evet, genellikle kulak altı tükürük bezlerini ilgilendiren “karışık tümörler”.

Kapat