Alican Yücesoy Kimdir ? |

Alican Yücesoy 22 Ekim 1982 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Türk sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu.
Alican Yücesoy, ilk, orta ve lise eğitimini Bursa’da tamamladıktan sonra oyunculuk eğitimi için Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü’ne girmiştir. Okula girdiğinin ertesi günü yapılan bir seçmeye katılmasıyla Bakırköy Belediye Tiyatroları’nda çalışmaya başlamıştır. Sonrasında diziler ve sinema filmleri yapmıştır.

Rol alığı oyunlar

  • Eksik : Özer Aslan – Tiyatro Hal – 2012
  • Külhanbeyi Müzikali Ülkü Ayvaz – Bakırköy Belediye Tiyatrosu – 2011
  • Aklı Havada (oyun) : Ali Yenel – Bakırköy Belediye Tiyatrosu – 2010
  • Yağmurcu (oyun) : Richard Nash – Bakırköy Belediye Tiyatrosu – 2008
  • Tersine Dünya : Orhan Kemal – Bakırköy Belediye Tiyatrosu – 2007
  • Dua Odası : Shan Khan – Tiyatro Z – 2006
  • Pırtlatan Bal: Aziz Nesin – Bakırköy Belediye Tiyatrosu – 2005
  • Günün Adamı : Haldun Taner – Bakırköy Belediye Tiyatrosu – 2005
  • Teneke (oyun) : Yaşar Kemal – Bakırköy Belediye Tiyatrosu – 2004
  • Klakson, Borazanlar ve Bırtlar : Dari Fo – Bakırköy Belediye Tiyatrosu – 2004
  • Köpek Kadın Erkek : Sibylle Berg – 2004
  • Suret : Onur Bayraktar – Stüdyo Drama – 2004

Filmografisi

  • 2012 Şubat (Şubat)
  • 2012 Suskunlar (Cebrail)
  • 2011 Sen De Gitme (İlker)
  • 2011 Eyvah Eyvah 2 (Ibrahim)
  • 2010 Prensesin Uykusu (Neşet)
  • 2010 Eyvah Eyvah
  • 2008 Adanalı (dizi) (Tilki Timur)
  • 2008 Dinle Neyden (Halil Tabip)
  • 2007 Gurbet Yolcuları (Hüseyin)
  • 2007 Zoraki Koca(Tarık)
  • 2007 Umut Adası (Tuğra)
  • 2006 Son Osmanlı Yandım Ali (Mustafa Kemal)
  • 2004 2 Eylül(Tim Çavuşu)
  • 2004 Akümülatörlü Radyo (Murat)
  • 2003 Sessiz Gece (Işık)
  • 2003 Pilli Bebek (Ertuğrul)

 

Alican Yücesoy Twitter Adresi : https://twitter.com/alicanyucesoy

Alican Yücesoy Facebook Adresi : http://www.facebook.com/pages/Alican-Y%C3%9CCESOY/253858822493

 


(100%) (0%) (0%) (0%)
Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Yorum Yazınız

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*
*

Yandex.Metrica